Pepp

Skrivet den: 2009-11-30 Klockan: 23:33:37
Fasen vad smart jag kommer bli av alla dessa kurser, de må va tufft men de kommer bli bra!!
Tänk på att allt man gör är en erfarenhet!

I am going to be so smart from all this studies, it might be tough but it will be allright ;)
Remember that everything you do is an experience!

Kudde

Skrivet den: 2009-11-30 Klockan: 23:06:53


Ska tillägga att det är Cs kudde som han sover med, alltid!! Söt fotbollskillE!

I have to ad that this is Cs pillow that he always has to have :)

Idag

Skrivet den: 2009-11-30 Klockan: 21:11:31


Tentan idag kändes.....okej...jag vette tusan, det kändes som jag kunde och jag svarade på allt men det kan likagärna gått åt pipsvängen. Nu tragglar jag presentationen som vi ska ha imorgon :( och gör franska läxan och kulturläxan..suck..
Men imorrn på kvällen ska jag och Riikka fika och ha de mys. Jag längtar, jag behöver tänka på annat, jag deppar ju ihop av att inte ha nåt liv alls.

Och efter skolan idag så gick jag och Ralph till den fina marknaden i La Defense och så bjöd han mig på "glögg" eller varmt vin som de kallas här. Det va härligt!

Jag orkar inte översätta till engelska idag :)

Hoppas ni mår bra och jag är så ledsen att jag inte hunnit svara på mina vänners mail och meddelanden men ni vet hur det är nu, men ni ska veta att de värmer...mycket!!!
Kramar

Toodels

Skrivet den: 2009-11-30 Klockan: 10:44:52
Önska mig lycka till idag, ska ha midtermen i eftermiddag. Suck, jag orkar inte ens plugga.... Måste göra nåt kul snart, tappar suget av att bara plugga och inte ha nåt liv..

Wish me luck today, have the midterm this afternoon, dont have strenght to study...Has to do something fun soon, isnt feeling good just studying and having no life....

C är glad, Barca vann!!!

Skrivet den: 2009-11-29 Klockan: 22:16:48


PartyAnimal

Skrivet den: 2009-11-29 Klockan: 18:46:45


Denna mysiga tshirten har jag på mig idag! Det är en katt så står det PartyAnimal :) Det passar en söndag, dock så har jag ju bara vart hemma senaste tiden i och med att jag bara studerar men en annan söndag, när jag får ett liv så kan jag ha den ;)


This cosy tshirt am I wearing today, I might not be a party animal now cause I am studying all the time but still, when I get a lofe, soon I hope :) I can use it more ;) hihi

Costcontroltoimproveprofit

Skrivet den: 2009-11-29 Klockan: 18:37:54
Fy ju mer jag pluggar desto mer lost känner jag mig, borde jag sluta plugga inför provet då?

The more I study the more lost I am, should I stop studying for the exam then? ;)

Sockar

Skrivet den: 2009-11-29 Klockan: 10:21:22


Jag vaknade tidigt idag, Hakim en klasskamrat ska komma hit idag och vi ska jobba med massaskolarbete. Framförallt är han en hejare på finansiella grejer så det är perfekt att analysera lite med honom ;)

Min nya FAVORIT grej är ju mina nya strumpor/sockar som jag fick av Lojsan. En vän till hennes mamma har stickat dessa rosa, de går ända upp till knäna och det är små rosa pärlor på dem. De är så varma och goa. Jag har på mig dem jämt, när jag sover till och med. Inte för att de är så kallt utan mest för att de är så mysiga!!Men jag är lite orolig, de har börjat töja sig upptill, hoppas inte de gör de mera!!

:)

I woke up early today, Hakim a classmate of mine is coming over and we are gonna work on some school stuff :)

My new Favourite thing is the socks that Louise gave me, OMG I love them.. They are big and goes to my knees, pink with pearls and so warm. I even slept with them on, not cause it was cold just cause they are so cosy!!

:)

I am alive

Skrivet den: 2009-11-28 Klockan: 20:41:29


Extra Extra Jag lever :) stressad men ville bara visa att jag lever.

Extra Extra: I am alive :) a bit stressed but just wanted you to know I am alive.

S

Skrivet den: 2009-11-28 Klockan: 16:16:46

Studying

Skrivet den: 2009-11-28 Klockan: 16:14:51
Finns inget att säga...jag pluggar..

There is nothing to say.... I am studying...

Leads to..

Skrivet den: 2009-11-26 Klockan: 23:08:23

You gotta feeling...

Skrivet den: 2009-11-26 Klockan: 23:03:31


Feels like this sometimes ...

Känns som detta ibland...

!

Skrivet den: 2009-11-26 Klockan: 21:09:06

Nej de var en likadan dag idag, känns jädrigt tungt nu men de SKA gå.

Jag kan säga att jag har inte fått IG på någonting (som tur är) men det är väl mer mina höga egna standarder jag sätter upp som jag inte kunde nå. Jag ska inte klaga för jag har inte fått IG MEN ni vet när man blir så himla besviken för man satsade så jädra hårt. Och det är inte bara en grej, det är tentor, presentationer, grupparbeten etc. allt går åt pipsvängen känns det som. Det är ett orimligt tempo här.

Förlåt för att jag inte svarat mail etc. men det är tungt nu, jag kan inte jag måste fokusera, nu är det bara skolan hela dagarna och läxor hela kvällen/nätterna. 

Ni betyder allt för mig, ert stöd, ni vet vilka ni är!

Jag SKA skapa mitt eget imperie, det känns bara jädrigt tufft nu.
Varför har jag så höga krav....


Today was the same....

I just want to tell you that I havent failed anything (thank god) but it is just my own HIGH goals that I didnt reach. I am so dissapointed, there is a high tempo here. I just need to work harder.

Sorry for not answering mail etc. its just tough now.. 

Thank you lovley people for your support...

Morning

Skrivet den: 2009-11-26 Klockan: 08:53:31
Hoppas på en bättre dag med nya tag idag....

Is hoping for a better dau with new energy today...

Nope

Skrivet den: 2009-11-25 Klockan: 22:52:49
Nope, doesn´t feel good now, but just work harder....

Nej det känns inte bra nu, men måste bara jobba ännu hårdare...hur det nu ska gå..

Ledsen....

Skrivet den: 2009-11-25 Klockan: 20:14:23
Varför ska jag har så jävla svårt att lära in? Vad är det för fel på mig?

Christmas

Skrivet den: 2009-11-24 Klockan: 22:43:50


Jag läntar ju lite hem till Julen och familjen, Paris är underbart och helt rätt men det ska bli gott att åka hem lite under julen också :) Vi firar alltid julafton hos mormor och morfar med min mammas släkt sen åker vi annandagen till Orust och firar med Pappas släkt det är ju en bit att åka så det blir lättast så :)

Det är super mysigt, det är så härligt på julafton när vi bara äter, spelar spel, kollar på Kalle och byter julklappar hos Mormor och Morfar och sen dagen efter så kalasar vi med Berntssons :)

I år dock har jag fått reda på att vi tydligen inte ska ge julklappar till alla utan börja med julklapps spel som ALLA andra familjer gör. Jag tyckte ju om våra traditionella jular med rim o och allt. Är inte så förtjust i att slå tärning om klappar på självaste julafton. Men men, vi är ju ett par stycken och det är inte alltid lätt att springa runt och hitta klappar. Men närmaste familjen, mamma, pappa, Fredrik och Ida, vi ska i alla fall byta klappar. Tomten gömmer ju även alltid en present under natten till julafton såklart.

Men nej alltså detta med att ändra på traditioner under juletid, det är inte helt okej alltså. Det ska vara som det alltid varit. Är jag tantig nu?Det var bättre förr?

Nej jag ska vara "modern" och försöka anspassa mig men jag måste få sura en liten stund :(

Kramar

(Google Translate ish)I do miss (a little bit) Christmas and the family, Paris is wonderful, and quite right but it'll be good to go home a little over Christmas too:) We always celebrate Christmas Eve with Grandma and Grandpa with my mother's family then we go the day after to celebrate on Orust with dads relatives, it's far away so it is easier this way:)

It's super cozy, it's so nice on Christmas Eve when we just eat, play games, watch Donald Duck and the changing presents of Christmas, Grandma and Grandpa, and then the day after we feast with Berntssons :)

This year, however, I have learned that we apparently will not give Christmas presents to all but we will do a Christmas game as all other families do. I liked all about our traditional Christmas with rhymes  and everything. I am not so keen on beating the dice on pats himself on Christmas Eve. But, we're quite some people and it is not always easy to run around and buy presents. But the closest family, mom, dad, Frederik and Ida, we are changing presents.
The plot is hiding of course also always a gift on the night of Christmas Eve, of course.

But no, therefore, that changing the traditions during Christmas time, it's not all right . It should be as it always has been. Am I old now
? It was better before?

No, I'm going to be "modern" and try to adapt but I have to be a bit cranky for a while: (
Hugs

Pluggisen igen!

Skrivet den: 2009-11-24 Klockan: 22:14:29


Efter en dag i skolan, besök på banken, tvättat och en eftermiddag med Marketing LOF, Entrepreneurial Strategi, som vi har presentation i nästa vecka för samt en djupanalys av kritik för boken Dr Jekyll och Mr Hyde (tex freudianism - Homosexualitet, var det den victorianska eran sätt att promota homosexualitet?) så blev klockan plötsligt 22 00. Jag känner mig helt slut, snacka om pluggis, men det är faktiskt roligt, när man känner att jädrar detta blev ju riktigt bra då är det värt allt. Det är detta som gör studier så roligt att man känner hur man utvecklas, att hjärnan växer!

Men jag hade behövt lite vila känner jag, de blir nog dock bättre tider!

Hoppas ni har det riktigt bra hemma!


After a day in school, visiting the bank, doing laundry and an afternoon with Marketing LOF, Entrepreneurial Strategy, that we have a presentation in next week and also a deepdiving in the analysis of criticism to the book Dr Jekyll and Mr Hyde (tex. freudianism - Homosexuality. Was it the Victorian eras way of promoting homosexuality) suddenly its over 22 00. I am so tired, talk about a studyhorse, but it is fun, this is what I love, to have things around me, feel that you can develop yourself.

I think in every opportunity you have you should try to puch yourself, you will win a lot from that.

I hope you are really good!
!

I had to show you a picture of me and Olivia being very silly, I am not always serious ;)

Jag måste visa en bild på mig och Olivia där jag är lite löjlig, jag är inte alltid så seriös!!!;)

Bonne nuit

Skrivet den: 2009-11-24 Klockan: 00:33:50

Ordspråk

Skrivet den: 2009-11-24 Klockan: 00:28:19

Jag såg ett ordspråk i min almenacka för denna veckan. De lyder:

" ett huvud utan bekymmer finns bara på en fågelskrämma"

Jag tycker att det var riktigt tänkvärt, jag är en person som tänker extremt mycket på jag ALLT och ALLA.

 Jag bryr mig så mycket om mina medmänniskor, så jag tänker på dem och hur jag kanske kan hjälpa dem, på mina dagliga problem och livet, smat framtiden, men inte nog med de jag tänker mycket på hur de var förr, inte bara i mitt liv utan även förr för 100 år sen eller mer. Jag funderar på skolan, jobb, hur ekonomin går i USA, varför China ekonomiskt sett är ett bra land att låna av, hur Ingrid som spelade Pippi Långstrump hade de när hon växte upp, vad min syster ska välja till gymnasiet, om min fina kille verkligen äter ordentligt hemma, om min bästis Emma tar hand om sig själv nu när hon blivit mamma, om min gamla kompis Julius jobbar för mycket, om jag ska bjuda in lite vänner till helgen etc..

Det var ett litet urval, jag tycker om att tänka, fundera och klura men ibland skulle jag nog behöva bara koppla av. Jag är inte stressad bara fundersam tror jag ;)

Men som sagt hade de vart tvärtom hade de kanske inte vart så bra då ;) + det bidrar till att jag är jädrigt effektiv och hantera flera tankar samtidigt!!

I saw a good saying the other day:

"A head with no concerns only exists on a scarecrow!

I think that is a thoughtful saying, I think A LOT and about ANYTHING, it is truly crazy!
I care truly about the people around me, how I can help them and how they are, my daily life and the futur, how life was 100 years ago, how the economy is proceeding in USA, what the actor that played Pippi Longstocking had her life growing up, what my sister is gonna choose for gymnasium, if my dearest eats enough, if my best friend Emma takes care of herself now when she is a mum, if my frend Julius works to hard, uf I ll invite some people this weekend to my place, school etc..

But if it eas the opposite it wouldnt have been so good I guess ;) + this contributes to me being REALLY Effektive and handleing lots of thought at the same time!



Bonne Nuit

From cream de la cream ;)

Skrivet den: 2009-11-23 Klockan: 14:59:00

Kramar i metron

Zorro



Dancing dancing




Dancefloor Yeay

Lois Lane


Kul när någontar kort och skriker blå gurka?

From the iceskating :)

Skrivet den: 2009-11-23 Klockan: 00:37:49

Yeah baby, Darlings on ice!


Vincent and me

My dear Korvpusti


Hela gänget!!



All the ladies ;)



Best picture ever!! Riikka was the iceprincess!


BAbesen


I found a guy with a SWEDISH Tshirt.. hehe

The saga

Skrivet den: 2009-11-23 Klockan: 00:25:11

Det är underbart att bli bortsvept i en Saga" jag ler...

It is just wonderful to be swept away in a Saga" I am smiling...

:)

Skrivet den: 2009-11-22 Klockan: 18:38:00


Jag fick vakna tidigt idag, mina godingar åkte imorse med Ryanair. De blev middag i St Lazaree igår, följt av livemusik med vår vän Sven i Oberkamf! Imorse var jag tvungen att ringa IKEA i Förenade arabemiraten för att fixa lite inför vårt arbete, de svarade och jag lyckades få  svar på alla frågor ;) De börjar sina arbetsveckor på söndagar så därför var jag tvungen att ringa imorse.

Sen var det födelsedagsbrunch hos EMilia vid två idag, supermysigt, de var massa mat från världens hörnen och trevliga människor. Nu är Mathilde här, min roomie, jag har bjudit med henne på Twilight - New Moon ikväll, vi ska gå lite kompisar. Jag är jätte exalterad!!Det ska bli så kul!!

Ledsen att jag inte hunnit uppdatera så mycket jag ska visa er massa biler på denna galna helgen snart!!

Denna veckan som kommer nu blir det galet mycket studier igen..

Yesterday we went to St Lazaree o have dinner with friends, then we went to a typical french place and saw Sven, Claudias friend playing and singing! It was great.

This morning I had to go up early, make some calls to IKEA in the United Arab emirates, and I got the answers I wanted so I am happy! :) They start their workingweek on sundays so thats why I had to call today!

Then I went to a birthday lunch at Emilias today, lovely food from all over the world and people! Great! STudying today and tonight we are some people that are going to see New moon, I am so excited, I have invited Mathilde cause she is here over the weekend so she will come!!

Bisous
RSS 2.0